SELAMAT DATANG.......

Sabtu, 04 Juli 2009

KOLEKSI PRIBADI, ENAMEL GROUP LAGI...

Seperti biasa rakan-rakan, tak lain & tak bukan N3 kali inipun Enamel lagi...walaupun sudah bosan ..layan jer ya..
Cerita nya begini..itu kopi, gula & teh..juga alas meja itu semua saya ambil dari K.Shida Rawang..yach saya memang suka kalau pergi rumah K.Shida nie..semua kalau boleh nak ambil..memang cantik-cantik tapi yang tak tahan nya tu kalau datang barangnya nie, satu satu jer..tengok nasib ler..biasanya kalau saya berkenan tapi sudah tak ada sebab orang dah ambil nanti K.Shida dgn sabarnya melayan kerena saya (sorry yer K.Shida) pasti dia akan order lagi..itu ler best nya..tapi kena tengok nasib lah..kalau jodoh tak lari kemana..he..he..
& koleksi yang lainnya tu (atas meja) saya dapat beli dari kawan pun ada, kawan bagi pun ada..yachh..itu ler kisahnya..

2 komentar:

Salmi mengatakan...

hai welly, tengok container kopi, tea dan sugar tu teringat saya punya..tapi dah tak boleh guna lagi, sbb dalam dia dah tak elok..lama jugak saya pakai..adalah dekat 14 tahun ..tak silap saya beli kat metrojaya dulu..

Welly mengatakan...

Salam Salmi, betul tu..dulu saya pernah tengok benda nie di sogo. tapi masa tu belum gila lagi benda nie..lepas tau...asyik ingat jer yang di sogo tu. "kenapa lah aq lepaskan yang disogo tu dulu yer"
Tapi nasib baik ler kenal K.Shida nie..jadi adalah jodoh dengan benada nie...

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin