SELAMAT DATANG.......

Minggu, 09 Agustus 2009

LAGI...., PADA KAWASAN DAPUR MINI SAYA....

Selamat malam umtuk rakan rakan maya sekalian untuk yang sudah lama saya kenal semoga persahabatan kita akan sentiasa berkekalan & untuk rakan yg belum atau baru saya kenal salam kenal dari saya & terima kasih sekali lagi saya ucapkan untuk rakan rakan semua karena tak jemu untuk singgah ke rumah maya saya.
baiklah rakan rakan N3 saya kali ini masih dalam kawasan dapur mini saya yang untuk kali ini saya cuba tangkap gambar dari dekat pula, jadi saya harap rakan rakan tak jemu yer..

Gambar kedua tins & juga pelita yg nampak sikit diatas adalah berada di kepala cabinet..sengaja saya letak kedua tins & juga pelita tu di sini biar tak nampak kosong atas cabinet tu..kononnya untuk pemanis jer..

Gbr nie pula pada N3 yg terdahulu sudah nampakkan hanya saja saya nie nak tangkap gbr dari dekat. Di tempat nie adalah tempat dimana saya biasa gunakan khusus untuk cuci cawan & basuh tangan jer.., pinggan mangkuk semua saya guna pada dapur basah..yang berada kad belakang tu....

Ini pun pada area yang sama tadi..jadi layan jer yer...


Pada kedua gambar terakhir nie pula...adalah merupakan tins dan lain lain..yang memang saya sangat sangat suka.
Baik lah rakan rakan cukup dulu untuk N3 saya pada kali ini..
kalau tak ada hal esok atau lusa saya akan sambung balik mengenai dapur mini saya ini.., cuma saya sentiasa berharap rakan rakan tak jemu untuk melayan mata pada rumah maya saya ini..., selagi boleh saya akan sentiasa hidangkan N3 yang terbaik.., kalau menurut rakan tak berapa baik dgn senang hati saya akan menerima keritikan dari kalian semua. tujuan saya berada di alam maya ini adalah untuk kongsi idea dgn rakan rakan semua......terima kasih.
Blog Widget by LinkWithin