SELAMAT DATANG.......

Rabu, 05 Agustus 2009

DAPUR MINI KU

Minta ma'af tangkapan gambar kurang memuaskan, kononnya nak ambil keseluruhan tapi kesian camera saya nie tak kesampaian.

Yang ini adalah diatas kepala cabinat dapur..masa tangkap gbr nie nasib baik laah tak jatuh...nak ambil yang terbaik akhirnya terbalik..he...he..

Gambar yang ini pula dah kurang jelas jugakan..?? minta ma'af jer yer rakan rakan..maklum juru gbrnya tak pandai lagi..masih tahap latihan..

Aduuh..gbr yang ini lagi teruk..lagi lagi minta ma'af yer..rakan rakan.

Salam sejahtera untuk rakan rakan semua...
N3 saya kali ini adalah suasana dapur kecil saya yang sarat nie.., jangan rakan rakan sakit mata sudah yer...?? tak banyak yang saya nak ceritakan hanya nak bagi tau inilah tempat saya yang selalu buat tangkapan gbr untuk koleksi pinggan mangkuk saya yang tak ada almari khusus...maklumlah rakan rakan dgn keadaan rumah kecil saya nie..jadi di sinilah kiranya saya jadikan studio bila saya nak kongsi N3 & untuk tangkapan kedai mini tu.
okeylah rakan rakan berhubung dah larut malam jadi dah mengantuk sangat2 & tak tau lagi apa nak di kongsi cerita jadi kita kongsi gbr jer yer...apapun layan jer yer..terima kasih.
Blog Widget by LinkWithin