SELAMAT DATANG.......

Jumat, 07 Agustus 2009

DAPUR MINI KU BAGIAN KE SELANJUTNYA....

Salam untuk rakan rakan semua di mana saja berada & selamat menikmati hujung minggu ini dgn sentiasa gembira bersama keluarga masing masing..
Baiklah rakan rakan N3 saya kali ini adalah masih dalam kawasan dapur mini saya juga..& macam biasa saya selalu katakan jangan bosan jer yer....he..he..

Gambar diatas adalah tempat dimana saya selalu buat N3 untuk koleksi saya yang tak ada tempat khusus. nak buat macam mana..?? sebab kalau saya tangkap gbr pada kawasan ini nampak jer pada mata saya khususnya koleksi saya nie segar (untuk saya ler tak tau lah kalau untuk mata rakan2 semua) kadang2 walaupun koleksi saya tu buruk maklum suka sangat brg buruk jadi nampak berseri..gitu....

Pada gbr di atas ini pula adalah meja bulat yang selalu saya gunakan untuk buat tangkapan gbr tuu.., maklum tempat terhad jadi kenalah cari tempat yang sesuai..

Yang ini adalah saya cuba buat pemanis jer pada meja tu.., itu adalah Tray kesayangan saya. hadiah dari suami ..yang saya tak sangka pula dalam diam suami saya tahu juga apa yang saya mau..he..he..

Cawan ini pun kesian tak ada tempat khusus makanya di tangkap gbr pada meja bulat nie..karena dia ada sedikit sekali jadi sorok lah dlm cabinet tertutup jadi di kuarantin lah kiranya..
Okeylah rakan rakan semua cukup dulu yaa..chit chat saya nie..terima kasih semua....
Blog Widget by LinkWithin