SELAMAT DATANG.......

Minggu, 27 September 2009

KOLEKSI KAD RAYA DARI RAKAN RAKAN

Salam Idul fitri untuk rakan rakan maya semua, N3 saya kali ini adalah koleksi kad raya yang saya kutip dari Blog kalian semua, terima kasih karena sudi bagi kad raya ini kepada saya & saya juga minta ma'af ada yg tak suruh saya kutip pun saya gantung juga di Blog saya ini & juga saya minta ma'af kalau ada yg gantung kad raya tapi saya tak ambil..bukan karena pilih kasih yer rakan2...maunya saya semua kad raya semua nak saya gantung kad Blog saya nie..tapi apa daya tempat tak muat...he..he..tq semua.

RUANG TAMU KU ....(BAG-1)

Salam & jumpa lagi untuk rakan rakan semua & di mana saja berada..
Hari raya sudah berlalu tapi bahangnya masih terasa lagi...terutama yang baru saja berjumpa keluarga di kampung...wah tentu seronok sekali kan..?
Baik lah rakan2 N3 saya kali ini tak ada apa ..pun biasa biasa saja ..hanya nak kongsi sedikit ruang tamu kecil saya yang sebahagian barangnya sudah separuh antik..jadi makna saya, hari raya ini pun tak ada perubahan apa2 semua pakai langsir lama, sofa lama dll hanya pusing dikit..., tapi pada gbr ini adalah gbr yang sdh lama jadi apa nak buat N3 dulu apa yg terdaya..he..he..
baiklah rakan2 cukup dulu untuk N3 saya kali ini..& sebelumnya saya minta ma'af pada rakan2 yg telah beri Kad raya kepada saya karena saya belum sempat lagi gantung pada rumah maya saya ini. bukan tak mau gantung lho..tapi saya cuba masukkan semua ke dlm satu Vidio tapi waah dari semalam saya cuba apload tapi lama sekali..tak tau boleh ker tak? tapi percaya lah rakan2 saya dah ambil semua kad tu semua...& terima kasih karena sudi bagi saya kad raya kepada saya & untuk rakan rakan yg sudi terima kad dari saya juga terima kasih banyak2...itu saja yg mampu saya ucapkan...he..he...
Blog Widget by LinkWithin