SELAMAT DATANG.......

Kamis, 02 Juli 2009

LAGI-LAGI YATT BAGI AWARD


Terkejut...? terharu...? tersenyum...?..& memang tak boleh saya nafikan perasaan bangga pun ada....
Dan untuk yang kesekian kalinya pula hanya ucapan TERIMA KASIH saja yang mampu saya ucapkan untuk cik adik YATT sebab itu hari YATT bagi akak TAG dan pada kali ini pula AWARD...untuk saya pribadi..memang sesuatu yang "wah..gah nya..aku dapat ini semua" sebab walaupun kita nie macam main-main saja..tapi bagi saya AWARD ini besar maknanya. apalagi selama ini saya ada sedikit rasa kaku untuk tayang menayang nie..sebab takut orang salah arti..tapi rupa nya ada juga dalam diam seseorang adik yang tak jemu support saya menghargai nya sampai sebegini sekali..
saya harap YATT tak bosan & jemu untuk selau suport akak..yer...juga untuk rakan-rakan yang lain...jangan berhenti sampai disini persahabatan kita semua dan jangan segan-segan untuk kita bagi idea..
Ada sesuatu yang rakan-rakan tak tau tentang keburukan saya..,baik..!! saya akan berterus terang...sebetulnya saya nie pun suka mencuri idea dari rakan-rakan sekalian juga..he..he..
jadi tolong...!! jangan ingat saya nie pandai sangat..he..he..maknanya mari lah kita sentiasa tukar-menukar idea..
Baik lah rakan-rakan kali ini saya mesti hadiah kan AWARD ini kepada,

1).YATT...,awakpun patut menerima AWARD ini dari akak ..sebab akakpun sentiasa support awak & terus kan hobby awak yang begitu membangga dgn koleksi awak yang Wah.??
2).KAK ANNIE..terima kasih karena keramahan k.annie..sentiasa melayan chit-chat dari saya & dgn koleksi yang cantik2 belaka...teruskan k.annie..
3.KAK SHIDA..yang sentiasa menambah koleksi-koleksi saya yang terbaru..ada saja barang baru terus jer..bagi tau..& juga koleksi k.Shida nie pun..Wah..memang saya suka..mekasih yer k.shida..
4).MONALIZA Rawang...mesti tengok rumah adik saya nie...rumah dia memang..wah..juga.
5).KAK MRSNOR..terima kasih karena telah menjayakan program ini. satu hari nanti saya memang nak pergi rumah akak..tau..nak tengok koleksi akak yang wahh..?
6).AZI JOHOR..tq karena banyak tolong akak..nanti kalau jadi pergi jangan lupa akak yer..saya nak juga titip macam koleksi awak yang ..Wahh..??..
7).SUE ANTIK..nah ini memang saya tak boleh tahan tengok koleksi nya..meleh jer..apapun terima kasih Sue..sudi jadi kawan saya..yang Wah..??
8).KHATY penang..saya memang suka dengan barang yang awak tayang dlm blok awak..tapi suka kecewa sebab selalu ketinggalan..tapi tak apa..mungkin belum jodoh..kan Khaty..??
9).AJMAH penang..sama dengan Khaty..barang yang ada dlm blog awak tu pun memang Wahh?? cantik2 belaka..
10.TASHA...akakpun memang kagum dg koleksi yang awak dapat..teruskan memburu dek..kalau akak ada jodoh & budget memang akan rembat barang awak..he..he..
11).KAK ZAA (prety things room)..jangan suka merendah sangat..sebab k.Zaa punya koleksi pun Wahh juga..??
12).SHAS..kekalkan warisan bunda awak tu..jaga baik-baik..he..he..kalau ada lebih jangan lupa dengan saya..terima kasih karena sudi jadi kawan saya..
13)MONA UK..sakit mata tengok koleksi awak yang Wah..?? semua nya memang saya sangat-sangat suka ler..

Permisii..& minta ma'af rasanya banyak lagi yang saya nak bagi..tapi keadaan tak mengizinkan, ini pun dah..bosan ler Welly...panjang sangat....
Yer.. lah itu hari tu tak mau bagi..hari ini meledak lah pula...apapun sorry..tak ada maksud apapun..hanya nak meluahkan rasa haru...sekali lagi terima kasih semua...

BAG PLASTICK HARRODS


Yang gbr pertama nie..baru berumur 3 minggu..

Yang gbr ke2 nie sudah berumur lebih kurang 3 tahun gitu lah

Selamat pagi rakan-rakan semua & dimana saja berada..senang rasanya sebab pada hari ini kita dapat ber chit-chat walaupun hanya melalui si maya nie..tapi tak apa... yang penting kita semua dalam keadaan baik-baik sahaja tentunya...
boleh lah kita layan untuk N3 yang selanjutnya...
N3 kali ini saya agak lari sedikit dari kebiasaannya..yang duk nak santapan mata ENAMEL jer, karena kali ini lagi-lagi karena permintaan dari Cik adik monalisa tu nak sangat tengok benda nie..maklum karena jarak kita berdua nie agak berjauhan dikit (antara Rawang & Damansara) dan ada kesibukan di rumah masing2..maklum saya dgn Mona nich sama status..kira Maid 24 jam jadi susah sikit nak lari satu sama lain..berkat berblog blog nie jadi maka ini ler jadinya..yang dulu nya saya & mona hanya lewat SMS jer. sekarang boleh ler melalui maya ni...pun boleh kongsi idea untuk rakan-rakan semua..
Mona..ini ler benda yang awak nak tengok sangat tu...biasa jer kan..??...tapi memang saya suka..he...he..sebab boleh lah menambah sedikit seri dari semua koleksi yang ada...layan jer yer..yach..rakan-rakan. terima kasih..
Blog Widget by LinkWithin