SELAMAT DATANG.......

Minggu, 23 Agustus 2009

MASIH LAGI KOLEKSI DI DAPUR....

Salam Ramadhan untuk rakan rakan semua..., baiklan rakan2 N3 saya kali ini pun masih dalam koleksi dapur saya yaitu jam dinding bulat gbr buah hasil buruan dari Janine bangsar. sebenarnya jam dinding ini tak ada mainan di bagian bawa tu maksudnya senduk kayu tu. tapi oleh karena saya nak cuba tutup dinding yang sudah kena paku tu jadi saya tambah lah senduk kayu tu yang di tambahkan pula seketul bawang merah yg tadinya adalah pridge magnet jer.

Pada gambar ini pula masih suasana dapur yang sudah beberapa kali rakan2 lihat. cuma kali ini saya nak cuba kongsi macam mana suasana dapur saya nie bila malam dan saya gunakan lampu gantung yang saya pakaikan baju..tu, iiihh..seram juga kan rakan2...?? tapi... nampak romantik pula..he..he..

Sebelumnya saya ingin minta ma'af yer rakan2..sengaja saya letak gbr nie di bagian bawah nie sebab terus terang segan saya nie sebenarnya nak keluarkan majalah nie..tapi untuk memenuhi permintaan beberapa rakan sebab nak selongkar lagi majalah lama nie..jadi layan jer yer...terima kasih dan selamat berpuasa.....

Blog Widget by LinkWithin