SELAMAT DATANG.......

Selasa, 27 Oktober 2009

GARDEN KU YG SEJENGKAL....





Selamat malam semua..jumpa lagi dengan N3 saya yg selanjutnya...
Biar mata tak bosan asyik tengok Tureens jer.....jadi sekarang kita lari sekejap ke luar rumah ku pula..,
Garden saya nie sebetulnya kecil jer..tapi tak apalah..asalkan hijau sudah kan..?? biar mata segar ...tapi minta ma'aflah kalau mata rakan2 ada yg kebas bila tengok benda ciput nie...he..he..
baiklah rakan2 semua tak ada cerita istimewa dari garden saya nie..& berhubung mata ku pun sudah tak boleh di ajak berdamai lagi..jadi minta diri dulu yer..terima kasih semua......byeeeee

2 komentar:

Salmi mengatakan...

Salam Welly, sooo cottagey your garden..like my house semua kawasan laman kat depan rumah dah ditutup dengan tiles..so terpaksa buat edible garden..tanam dalam pasu jer semua..kete pun kena park kat luar..:-)

Chempaqa mengatakan...

salam kak..chemp pon ade taman..tp taman rumput..hiihihihihihi..cunlah..selasa nieh...ku terjah yer....... tungguuuuuuuuuuuu

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin