SELAMAT DATANG.......

Selasa, 30 Juni 2009

AWARD DARI CIK MONALISA RAWANG


Sejak suka lepak depan blog nie..macam-macam pengalaman yang saya dapat, itu hari dapat TAG dari cik adik YATT, kali ini dapat AWARD dari cik adik MONA pula. memang satu kemajuan yang saya rasa membawa makna yang besar dalam diri saya. ini pun karena awak semua rakan-rakan di alam maya ini. walaupun kebanyakan dari rakan-rakan tak pernah jumpa (orang indonesia bilang coppy darat) tapi bagi saya walaupun cuma chit chat melalui internet jer...tapi saya sungguh terharu.....betul.
yaaaach..mudah2an suatu hari kita boleh coppy darat...saya akan tunggu masa itu datang.....
Untuk awak cik adik Monalisa...sekali lagi saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada awak yang sentiasa menjadi sahabat sejati saya..sebab untuk saya AWARD ini besar maknanya. maknanya saya benar2 terharu dengan awak...karena selalu mengingatkan saya dengan segala hal..Tq
Pada kesempatan ini dgn disaksi rakan-rakan semua..selama saya berkawan dgn awak Mona, kalau saya telah membuat satu kesilapan baik dgn ucapan atau tingkah laku yg tak kena saya minta ma'af...juga untuk rakan2 sekalian.
Okey..saya tak tau saya nak bagi kepada siapa AWARD ini.saya sendiri bingung..?sebab bagi saya dengan kreativiti yang ada pada diri Kalian semua, jadi kalian memang patut menerima AWARD ini..terima kasih.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Blog Widget by LinkWithin