SELAMAT DATANG.......

Minggu, 28 Juni 2009

KOLEKSI ENAMEL WARNA BIRU...

Seperti biasa ENAMEL lagi...

Apa sich istimewanya Enamel ini...sampai begitu sekali saya menyukainya..??
terus terang rakan-rakan saya sendiri tak tau kenapa saya sangat menyukai semua jenis Enamel ...mungkin hobby atau apa...?? saya sendiri pun tak tau..

Okeylah rakan-rakan, tak payah ler ..jawab pertanyaan saya diatas tu............
yang paling penting sekali harapan saya seperti biasanya supaya rakan-rakan tak jemu singgah ke blog saya ini...

Alkisahnya...
Macam biasa ler..sebahagian koleksi saya di dalam gambar diatas tu ...ada yang saya beli dan ada juga pemberian dari saudara..tapi kali ini hanya teko biru muda tu jer pemberian dari makcik saya di kampung.., teko tu memang tak ada tutupnya...jadi untuk menutupi kekurangan nya makanya saya isi dengan bunga levenda jenis plastik tu..jadi nampak sempurna ler teko tu..
yang lainnya seperti pelita minyak (corak bunga rose biru tu) saya dapat beli jadi bukan saya yang lukis...dan juga cawan enamel tu pun memang masa beli dah ada lukisan bunga levenda...memang saya suka...

6 komentar:

Salmi mengatakan...

Welly, me suka sangat dat pelita besar tu..sekarang tatau mana nak cari..hari tu kat richardo ada, yang plain..tak nak pulak beli...iskk..sekarang dah takdee lagiii..

aj mengatakan...

hi welly, biru pun cantik..nampak cool je..

Welly mengatakan...

Salam Salmi..Tq sudi singgah..
itu pelita memang saya ada beli dari Ricardo...tapi itu bukan saya yang lukis ler..
Memang halus lukisan tangan orang yang buat nie. dulu saya pun belajar melukis tapi tak ler secantik ini. sebab belajar pun setengah2 sebab tak ada masa. malas pun ada..he..he..

Welly mengatakan...

Hi..ajmah..suka nya saya atas kedatangan awak..he..he..
Betul ajmah..memang saya suka dengan si biru nie...

~Yatt~ mengatakan...

cantik2 suma nie..kaler biru nampak soft jer kan..sy yg tak minat pelita pun terpegun tgk pelita tu..akak pun suka lavender ek..mmg sesuai nak buat deco kan cam k.mona..hehehe..

Welly mengatakan...

Sorry yatt akak baru nampak comment awak yang ini tapi tak apa..akak bls juga.
betul Yatt akak memang suka bunga levenda & sebetulnya tadi nya akak pun tak minat pelita tapi lepas tengok dalam blog semua orang ada jadi berjangkit ler pula jadi suka kat pelita.
okey Yatt tq...

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin