SELAMAT DATANG.......

Jumat, 26 Juni 2009

KOLEKSI ENAMEL & TOPIARI



Salam sejahtera untuk rakan2 semua & di mana kalian berada...walaupun sudah larut malam saya tetap setia menghidangkan santapan mata untuk kita semua..harapan saya semoga rakan2 tak bosan singgah ke blog saya ini. yach...kali ini pun Enamel lagi. tapi jangan bosan yer.. sebab kali ini saya gandingkan dengan sedikit topiari...
Ceritanya begini tempat simpan roti itu (tak tau nak cakap apa) baru saya dapatkan dari seorang kakak...walaupun saya dah ada beberapa tempat simpan roti ini yg jenis lain tapi saya ambil juga..sebab cantikkan rakan2..?? kemungkinan ada stok lagi tau..yach kira nasiblah..he..he..kalau berkenan saya boleh tolong orderkan. okey..terima kasih semua..byeeee

3 komentar:

Shida Rahman mengatakan...

salam, welly, rumah ko memang dah cantik ler, letak aper pun semuanya.. tersangkut dan terduduk jer..air tangan gitu...mona pun samer jugak mcm ko...ada jer idea mcm mana nak appreciate benda2 yg pelik2..

Welly mengatakan...

Salam sejahtera K.shida apa Khabar k.Shida? jangan ler k.Shida ingat rumah kita jer..rumah k.Shida apa kurangnya. cantik juga tau lah. setiap kali balek dari rumah k.Shida tambah lagi semangat saya nak berkemas...karena apa??
Cantik ler..he...he...

faWwa mengatakan...

hye,
still available for order?
im so much interested for this. anything do email me at fawwaboo@yahoo.com

tq for your time.

hugsy!

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin