SELAMAT DATANG.......

Sabtu, 27 Juni 2009

TAG DARI YATT...

1. Coppy badge "2009 cute blogger award" diatas untuk diletakkan di blog anda
2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobby diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.

Aduuuuuhhh...Saya dapat TAG.

Gimana yach caranya saya mau buat ini semua..? sebab saya nggak ngerti apa-apa tentang program ini juga tentang TAG ini sebab ini lah pertama kali saya mengikuti Program ini..tapi walaupun saya nggak ngerti sayapun mau juga bergabung dgn rakan-rakan blogger semua..(itulah yang terlintas dalam pikiran saya ketika saya dapat TAG ini).

Untuk pertama kalinya saya dapat TAG ini dari seorang teman yang walaupun belum pernah ketemu ..tapi macam dah lama kenal. tapi walau pun enggak pernah ketemu saya memang mengagumi cik adik nie..juga koleksi-koleksinya..yang betul2..Waah..cantiknya?? betul tak Yatt..??
Inilah sekelumit tentang saya...

1). Saya adalah seorang yang biasa saja tak ada apa yang mau dibanggakan dari saya sebab banyak lah kekurangan daripada kelebihannya.
2). Saya jenis yang keras kepala, dan egoist sedikit ...(takutkan Yatt nak kawan dgn akak)
3). Peramah..& mesra..gitu..(perasaan..jer) kalau dah buka cerita..susah nak berhenti..he..he..ituler tak bagusnya saya..
4). Mudah terharu..tak boleh tengok yang sedih2..memang cuuurrr...air mata meleleh.
5). Tak boleh tahan tengok yang cantik-cantik terutama yang berkenaan hiasan rumah..memang meleleh air liur...he..he..
6). Yang tak bagusnya kalau pergi Window Shopping & nampak benda yang saya suka..memang tak lena tidur dibuatnya.
7). Bab Shopping...memang saya suka..tapi kena lihat2 Budget juga.
8). Suka makan masakan kampung terutamanya tempoyak dan sambal belacan dan lalap mentah...huuuhh..memang sedaap..
9).Hobby yang terbaru ni...memang suka lepak depan kompiuter...tapi kenalah tengok masa..
10).Saya selalu ingat kan diri saya kalau saya sedang sedih...
"Welly...senyumlah selalu pada kehidupan ini, walau engkau merasakan kepahitannya..bukankah dunia ini milik orang-orang yang tabah..??"

Saya pikir itu sajalah yang ada pada diri saya...dan saya minta ma'af kalau ada yang tak berkenan di hati rakan-rakan semua.
Selajutnya saya nak hadiahkan TAG ini kepada,
Monalisa, Owyn & maklang

1 komentar:

~Yatt~ mengatakan...

salam k.welly..sori lama tak post komen..baru balik dr kampung..hehe..lama menyepi..thanks yea akak sbb sahut cabaran saya nie..sikit2 boleh kenal akak kan walaupun kita tak pernah bersua muka tp moga friendship kita di alam maya kekal..once again..thanks a lot!! :)

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin