SELAMAT DATANG.......

Selasa, 09 Juni 2009

TEAPOT, JUG & LAMPU ENAMEL LUKISAN

Monalisa...inilah Koleksi kawan saya yang saya dah tunggu 5 tahun tu.., selain daripada lampu tu..yg dia dah lepas 5 tahun yg lalu..lama juga aq rayu-rayu baru dia lepas..., sebenarnya dulu koleksi ini lovely lace yg jual.., tapi masa saya nak ..dah tak ade lagi..jadi terpaksalah tunggu kawan saya ni nak lepaskan...akhirnya...memang dasar jodohkan..tak lari kemana...

4 komentar:

Salmi mengatakan...

Hi Welly, cantikk..handpainted kan. I pernah nampak kat amcorp mall flea market tapi lama dah sangat..rasanya it was from aussie kan?.

Welly mengatakan...

Ya Salmi..betul awak cakap..sebab Lovely Lace cakappun dari Australia. itu hari pun saya ada nampak dlm Ebay lupa negara mana dia jual 1 teapot kecil tu pun boleh tahan juga..

MrsNor mengatakan...

cantiknya.Berkenan lerr..tentu harganya tak mampu kumiliki

Welly mengatakan...

Tq..MrsNor...jangan cakap macam tu..he..he..saya yakin awak boleh milikinya..hanya sekarang macam susah sikit nak cari..tapi macam saya cakap kalau jodoh tak lari kemana...

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin