SELAMAT DATANG.......

Kamis, 13 Agustus 2009

MASIH KAWASAN DAPUR....

Selamat tengah hari & salam sejahtera untuk rakan rakan maya semua .....
Baiklah rakan2 semua N3 saya kali ini masih berada dalam kawasan dapur mini saya..yaitu koleksi Tins lagi jadi layan jer yer...

Sebetul nya koleksi tins saya nie dah pernah buat N3, hanya pada N3 sebelum nya saya pilih tins yg dah berumur jer & juga kebetulan pada hari minggu tadi suami cakap tak boleh nak pergi mana2 di karena kan cuaca yang tidak menentu nie..tuuu si H1N1 tu..,, tak tau nak buat apa..?? & kebetulan ada mood sikit nak tukar suasana & biar nampak kemas... Tins yang tadinya ada kad sana sini tu saya cuba atur dalam satu almari jer, nah... ini lah hasilnya....biar semak tapi nampak kemas pada mata saya ler..tak tau pada mata rakan2 semua...he..he..ee
yg dulu nya almari nie nampak tak ramai penghuni nya..sekarang ramai lah pula..

Pada kedua gbr diatas ini..adalah gbr yang sama semua...saja nak tangkap dari dekat..

Kedua tins FAB ini pun pernah nampak kan...saja saya nie...nak menambah gambar pada N3 saya...he..he..
Baik lah rakan rakan cukup dulu untuk N3 saya pada tengah hari ini..macam biasa saya katakan jangan rakan2 bosan melawat rumah maya saya nie...Ingat rakan rakan tolong jangan jadikan koleksi saya ini SENSASI..
tapi jadi kan lah ia lebih BERFUNGSI...he..he..terima kasih.

10 komentar:

irdayu mengatakan...

halooo...yuu huuu...
agak nye kan keseluruhan dapur welly ni sama besar ngan rumah ayu kot..betapa kecik nye rumah aku ni...hu..hu..hu..

nak tergelak pun ade tengok tong sabun fab tu
tapi kan welly ,kalau tin sardin sekali pun dapat kat welly akan jadi cantik..
sebab welly memang pandai menghiasi dan mendecorasi ...betullll....tak tipuuu....

sesak nafas ayu tengok ..bukan sebab apa
sebab geram tengok koleksi welly..

Mat Gebu mengatakan...

salam kak well....ishh lawa lah kak well susun, nampak kemas dan teratur..terus tin2 tu harga dia jadi "mahal"...sebab dpt kat tangan orang yang berseni macam kak well....kalau saya ada tin lawa, saya simpankan untuk kak well yeaa...bagi jee bukan nak jual!!

Welly mengatakan...

Ayuuu..Cayaaannnggg...engkau nampkak dlm ini jer..nampak besar..kalau nampak yg betul nya kecil jer.., suatu hari kalau saya dah bersedia baru saya jemput ayu datang rumah saya yer.., masa tu ayu tengok mesti ayu kecewa...kecil jer yu..betulll..!!
Sabun FAB..tu yu..jangan Ayu..aku pun naik pitam mula2 tengok ...
Okey Ayuuuu..tak baik kita bergaduh dlm nie..tapi saya selalu senyum sendiri..kalau Ayu..masuk komen....he..he..terima kasih yer yuuu...

Welly mengatakan...

Cik adik Maat..apa khabar..??

Mat..terharu bangat nie akak..,baca comen dari Mat.....tak akak napi kan memang akak suka.., berbaloi rasanya akak buat nie semua...,
lagi satu Mat..kalau Mat jumpa Tin lawa..memang akak mau nanti kita tukar2 barang pun tak apa,..maklum akak nie macam nak buat muzium tin jer..he..he..suka bangat dgn tin yg comel2 nie..kalau ada karat sekali pun lagi akak nak bela, betul apa yg Ayu cakap tu..tin sardin pun akak nak kolek juga..sebab lama2 nanti jadi antik pula tu..
betul tak Mat..?? tq

Salmi mengatakan...

Hi Welly, saya datang lagi..*wink*..lemari tu welly tempah ke? sbb jarang jumpe kat kedai perabot camtu..saya senang sekali tengok arrangement tin tu and like the idea of laying the floor mat kat depan tu..nampak serasi sekali..

umi_e mengatakan...

Salam... ehhhhh memang kemas dan cantik... saya ada juga koleksi tu (hangat2 tahi ayam) tapi tak tersusun sebab tak tau nak letak mana...

ami mengatakan...

salam..baru first time tgk blog akak ni..ermmm suke sangat kat tong fab tu..uhhhh jeless nyaa

Welly mengatakan...

Salam kembali Umi_e..., terima kasih Umi_e..sebab setiap kali singgah rumah maya saya selalu jer hadiahkan saya pujian..,terharu sekali saya..tq yer Umi..

Welly mengatakan...

Hi Ami..salam kenal..terima kasih sudi meluangkan masa singgah blog saya.
pasal tong tu..jangan jeless yer Ami..sebab saya do'kan Ami akan memilikinya suatu hari nanti....tq Ami.

Welly mengatakan...

Hi Juga salmi...saya sangat suka awak datang lagi..., almari tu bukan saya tempah tapi saya beli dari kedai perabot di Jln Ampang. masa tu warna dia coklat tapi beberapa tahun kemudian baru saya cat warna putih tu.
Okey Salmi..apapun terima kasih yer...karena sentiasa membakar semangat saya...tq

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin