SELAMAT DATANG.......

Jumat, 13 November 2009

SET OC-(ORIENTAL CERAMICS) ....

Selamat petang rakan2 semua....jumpa lagi dalam N3 saya yang seterusnya yaitu OC-bunga kuning pula..., yang sebetulnya dah lama saya simpan dalam almari saya tu..sebab tersorok di almari bagian dalam jadi malas nak keluarkan..tapi karena dua hari lepas ada mood dikit gede2 rumah semua jadi saya cuba cuci set OC ini ...nampak cerah pula. nasib baiklah saya tak bagi kad orang set nie..sebab sebelum berblog blog lagi set OC nie ada dalam simpanan saya..??
Sebetulnya masa Cik Adik Matt Gebu keluarkan itu hari saya pun terkejut juga...sebab saya baru teringat yang saya pun ada set ini tapi hanya malas nak keluarkan...itulah rakan2 tak baikkan kita bela rasa malas dalam badan nie..., he..he..merugikan diri sendiri...tapi nak buat macam mana kalau mood malas tu datang memang tak boleh nak lawan apa lagi kalau lagi datang tetamu "M" tu..aduuhh..semua tak kena..., baiklah rakan2 cukup dulu untuk N3 saya kali ini yer & terima kasih ....

Posted by Picasa

6 komentar:

Salmi mengatakan...

salam welly, cantikkan set nie..my mak pun ader dulu..sekarang nie tinggal seketul dua jer..banyak yang dah pecah..

~Yatt~ mengatakan...

salam kak welly..
cantiklahh akak kalau banyak2 camnie..unutng akak dapat dari mertua lagi..saya macam cik mat..cuma ada satu teko gumuksss tu..hehehe..jadilah asal ada kann..

Welly mengatakan...

Salam kembali Salmi...Itu lah salmi ingat kan dulu masa di bagi tak mau..tapi sekarang dah jadi suka pula...he..he.., Itu lah sayang kan? yang Salmi cakap dulu Mak salmi pun ada juga, kalau tau dari dulu baik kita yg jaga..Okey Salmi tq yer..

Welly mengatakan...

salam kembali Cik adik Yatt...

Betul Cik adik Yatt...asalkan ada sudah...tapi koleksi Yatt tu semua memang akak jeles..semua komplit..macam2 Yatt ada jenis cawan lah, teko & lain2 nya...memang cantik semua..tq yer Laling...

kakrose mengatakan...

salam welly..
Untung welly..semua pinggan lama welly komplit setnya.

Dulu kakrose ada beli set ni..asik pindah rumah aje..hantar balik kg.Bila diaorg pakai buat basahan..habis pecah.Tinggal beberapa bijik aje..

Welly mengatakan...

Salam kembali K.Rose..

Aduuuhh..sayang sekali yer kak..kalau macam tu.1.tapi dulu kita nie tak terpikir pun nak kolek macam ini.., ini pun nasib baik saya simpan..hampir2 nak bagi kad otang juga itu hari...
baiklah kak Rose terima kasih banyak karena sentiasa sudi meluangkan masa singgah rumah maya saya nie...tq

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin