SELAMAT DATANG.......

Rabu, 11 November 2009

TEA-SET BUNGA KUNING....

Selamat petang rakan2 semua....jumpa lagi dalam N3 saya yang selanjutnya..
Hari ini buat N3 awal dikit...lepas gede2 rumah berperang dengan habuk semua jadi sekarang curi masa dikit untuk buat N3 koleksi saya yang sebetulnya belum tiba masanya lagi nak di N3, koleksi ini sebetulnya dah lama saya simpan sebab belum ada mak dia yaitu tekonya...tapi kebetulan ada anak saudara ipar tengah belajar kad sana tu..jadi dia suruh saya buat N3 siapa tau boleh dapatkan mak dari koleksi saya nie...tapi kalau lah siapa tau rakan2 ternampak tolong bagi tau yer..kesian tea-set nie...he..he..,
Macam biasa rakan2 saya sendiri tak tau apa nama Teaset nie jadi saya jer bagi nama samaran dulu yer...Set Queen Anne bunga kuning kalau salah minta ma'af jer lah yer..., baiklah rakan2 cukup dulu untuk N3 kali ini..& terima kasih....



Posted by Picasa

4 komentar:

azah mengatakan...

salam welly..jarang nampak bunga kuning ni..huh..kat manalah agaknya nak cari mama diorang ni ya..apapun cantik sekali..

shas mengatakan...

salam welly,waduh..cantiknya set kuning ni.yang roses semalam pun cantik jugak.memang ada kelass la koleksi awak.yg kuning ni serasi dengan lampu tu,betul kan....

Welly mengatakan...

Salam kembali K.Azah...

Betullah kak...saya pun pertama kali tengok bunga jenis ini...., itu lah terima kasih lah dgn akak ..rupanya dlm diam akak pun kesian juga dgn set nie..sebab tak ada mak dia..he..he..kalau ada mak dia lagi komplit & cantik lagi yer kak..apapun terima kasih banyak2 yer kak...

Welly mengatakan...

Salamm kembali Cik Shas ...

He..he...shas kebetulan jer nie..agak nya memang dah jodoh kod..., dah lama nak N3 tapi nak tunggu mak dia tak sampai2...tapi anak saudara suami nak tengok ..itu lah buat N3 tu..kod2 jumpa lah dgn mak dia..kalau simpan jer..macam mana nak cari mak dia...betul tak Shas..
Iye lah kan Shas..kebetulan sekali serasi dgn lampu tu....& akhir2 ini saya memang suka buat tangakapan gbr kad area ini...tq yer shas...

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin