SELAMAT DATANG.......

Minggu, 03 Januari 2010

N3.....ULANG JER.....

Selamat malam rakan2 semua.....apa khabar di tahun 2010..ini harap2 rakan2 semua baik2 jer kan...? itulah menajdi harapan kita semua.....aminnn
N3 saya kali ini hanya sekadar ulang tengok jer..., selepas tukar sekejap dengan koleksi kangkung itu hari..., jadi beranilah saya untuk buat N3 balek....sebab saya pikir macam kemas balek selepas si meakin nie sudah di mandikan ..., jadi inilah hasilnya setakat untuk cuci mata jer...., saya harap rakan2 tak bosan jer...sebab selalu saja saya buat N3 si Meakin nie..sebab terus terang saya katakan kepada rakan2 semua..., dlm banyak koleksi saya set ini yg setakat ini saya suka sekali...bukan bermakna yg lain tak suka....tapi kalau di suruh pilih yg inilah pujaan hati setakat ini...he..he...


Baiklah rakan2 alam maya semua....saya stop dulu untuk N3 hari ini....nanti saya akan selipkan masa untuk N3 yg lain pula...harap maklum suasana menyambut sekolah nie agak sibuk dikit...apalagi si dara kecil tu baru jer menjejakkan kaki ke darjah 1, jadi itulah mak die nie pun kena mengatur masa pula tuk menghadap PC yg selalu jer .... macam panggil2 terus nie ...he..he...
Okey ...terima kasih semua....byeeee

1 komentar:

Salmi mengatakan...

Salaam welly, sal pun ada beli pelita clear tu.cantikkan..but week after thaT, my doter terpecahkan pulak..2 pelita lak tu pecah..pastu malas dah nak beli lagi :-(..

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin