SELAMAT DATANG.......

Selasa, 05 Januari 2010

TUREENS BIRU BULAT.......

Selamat petang rakan2 semua......jumpa lagi dalam N3 saya yg selanjut nye...., Tureens biru bulat....., nampak macam biasa jer kan....? tapi masa pertama tengok kad gerai abang K.Roll tu....macam suka pula...dah jodoh agaknya...itulah dari gerai abang K-Roll tu...lah berpindah tempat pula si Tureens nie....he..he...



Baiklah rakan2 semua ..... nak sambung kerja balik nie .... kan dah cakap semalam kena pandai mencuri masa.....jadi jangan keburu pak Polis datang....??!! jadi kena melarikan diri ke dapur dulu.......byeeeee....tq

5 komentar:

mama ju, mengatakan...

Hai welly,Mamma selalu masuk kat sini,seronok tgk collection welly.Dtglah ke blog mama,blog hobby..baru mulakan sebenarnya...Welly tinggal kat mana? Jumpa lagi

mama ju, mengatakan...

Hai,hari ni mama dtg lagi,bila nak buat N3 baru?Kalau welly izinkan nak je mama masukkan gambar2 pinggan2 cantik welly kat blog mama,lepas tu nanti mama tulislah ini welly punya...komen sikit..Mama tabik spring betullah kat welly ni...!

Salmi mengatakan...

Salaam welly, cantik banget tureen biru putih nie..suka betul saya dengan nya..nice meeting you dear !..ini mesti beli masa sunday hari tu yer..

Welly mengatakan...

Hai juga mama ju, sebelumnya saya minta ma'af karena baru sempat bls komen dari mama & juga rakan2 yg lain....harap maklum sebab tengah belajar menyesuaikan masa dgn sekolah & tusyen2 anak2 nie semua....itulah yg lambat bls tu...
Okey Mama kalau mama sudi mau masukkan koleksi saya ke dlm blog Mama ...jangan segan ...dgn senang hati saya izinkan....asalkan tak merosakkan blog mama tu yer...he..he...
wah..selepas saya baca balek ...terharu sekali saya dgn suport yg mama berikan untuk saya..jadi apapun terima kasih banyak2 yer mama ....saya betul2 terharu & tak saya napikan saya memang bangga sekali karena ada juga yg mengagumi koleksi saya nie....juga untuk rakan2 maya semua...terima kasih karena sentiasa suport saya.....

Welly mengatakan...

Salam kembali Salmi......
Tureen nie dah lama saya pesan dari K-roll tapi tak ada masa nak ambil...saya mbil sebelum minggu yg kita jumpa tu....kalau hari tu ada tentu salmi nampak dlm tangan saya..he..he...
Okey Salmi saya pun seronok jumpa dgn awak...ada masa nanti baru kita borak panjang yer....tq

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin