SELAMAT DATANG.......

Jumat, 26 Maret 2010

GA DARI CHAH.....TERATAK PUTRI....

Malam semua......,

Malam ini nak N3 khusus untuk CHAH dari TERATAK PUTRI la......,
Dan tak lupa saya ingin mengucapkan terima kasih kepada Chah sebab menyelipkan nama saya untuk GA yg di anjurkannya..jadi apalagi aku ambil langkah seribu untuk ikut serta dalam GA nie....rugi pula kalau terlepas....sebab hadiah menarik menanti kita semua..jadi untuk rakan yg belum Join tu..tunggu apalagi....mari..mari kita beramai-ramai menyerbu ke Teratak Chah....

Tapi macam biasa kita semak dulu syarat2 yg di berikan Chah....,

1). Tarikh bermula yaitu pada hari ini sampai 31 hb maret 2010

2). Terbuka kepada semua kawan2 yg berada di Msia saja ..yang bukan Follower & bukan Follower & kalau yg belum Follow lagi tu...bolehlah Follow Chah yer...untuk yg bukan Follow tu sila tinggalkan jejak agar senang untuk Chah menghubungi kalian ...

3).Hendaklah memberi komen dalam N3 ini (komen di Southbox tidak diambil kira) & Linkkan blog Chah pada blog masing2 supaya bloggers lain dapat tahu tentang praduan ini...., LAGI RAMAI LAGI MERIAH..!!

4). Tarikh tutup praduan ini pada 31hb March 2010 & untuk pemenang bertuah akan di umumkan pada 1hb april 2010...

5). Cabutan bertuah akan di undi oleh pemilik Teratak putri sendiri yaitu oleh anak Chah sendiri Putri Qareshah & tiada pilih kasih dalam cabutan ini...
SEKIAN
..... SELAMAT MENCUBA & SEMOGA BERJAYA......??!!

Minta ma'af yer Chah....aku pun ubah dikit susun aturnya....biar lagi meriah..gitu....terima kasih untuk Chah karena menganjurkan GA ini...saya harap Chah...panjang umur, murah rezeki & selalu dlm lindungannya..amiiiinnnn

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin