SELAMAT DATANG.......

Rabu, 24 Maret 2010

TEKO...??

Salam semua....setelah beberapa hari absent N3.....jadi malam ini kena lah buat N3 pula.....memang rindu sekali kalau lama tak N3 nie..tapi kadang2 masa nie dah terbatas dikit itulah kena cari masa yang cantik baru boleh N3 lagi....


Dan pada gbr diatas ini adalah Animal yg sudah di ubah suai sedemikian cantiknya....karena kagum dgn hasil tangan yg halus nie aku rembat juga untuk tambah koleksi yg sedia ada.....& ini hasil pinangan dari SARAH COLECTION (K.LA) ... Cantikkan cik adik Chemp.....
Ini adalah ..... ?? kalau saya nie panggil teko kotak juga, sebab... aku tengok body dia yg 4 segi jadi aku panggil juga teko kotak , & teko kotak ini dapat meminang dari kedai maya Cik adik Sity (Colectiblle items) ..memang Cun kan...?? he..he...

Baiklah rakan2 cukup dulu yer ..... dah larut nie jadi kena permisi dulu....& macam biasa selamat menjamu mata.....terima kasih...

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin