SELAMAT DATANG.......

Selasa, 27 April 2010

ANAK ALMARI KELAHIRAN JOKER STREET MELAKA....

Selamat malam semua......
Malam ini saya mau nepati janji itu hari....mau N3 anak almari.... jadi inilah dia anak almari yg saya maksudkan tersebut...., Walaupun sizenya kecil & sederhana tapi saya suka sekali .... jadi apa lagi sila layan dulu & saya minta diri dulu & terima kasiiihhhhh.....

7 komentar:

nurazzah8 mengatakan...

Salam Buk Welly....wahhh..cantik sungguh anak almari itu..... tak mau jual ke????

fitty's pinky rose cottage mengatakan...

salam kak welly

canteknya almari dari Jonker Street ni.. congrats dapat almari ni..

Shariff64 mengatakan...

salam bue..canteklah almari tue..sesuai betul dgn barangan yg ada didalamnya..Tahniah bue.

~Yatt~ mengatakan...

salam laling...
akhirnya penantianku berakhir..hehe..baru kita dok cakap2 semalam kan..hari nie dah keluar n3..syabas ye akak..saya pun suka..comeyyyy jer lemari tu..sesuai sekali dengan isi dalamnya..

Gee mengatakan...

salam welly,

cantik almari tu. isi dalamnye pun cantik2 belaka.

merpati66 mengatakan...

salam welly...mak oiii cantiknya walaupun anak..kalau maknya lagi cun melecun tu

Welly mengatakan...

K.AZAH...> Salam kembali K.Azah....
Terima kasih yer Kak..tapi setakat ini kena kuarantine dulu lah kak..alamari nie...he...he...tq yer kak....

FITTY PINKY ROSE COTTAGE....> Salam kembali Cik adik ..apa khabar lama kita tak chit chat.., Terima kasih untuk koment nya..sejuk hati akak..he..he..tq yer Dik

SHARIFF 64...> salam kembali P.Shariff...
Terima kasih yer Pak...lagi lagi bagi semangat...jadi terima kasih banyak-banyak.....

YATT...> salam kembali laling...
He..he..macam cerita movie jer lah Dik oi..., Itulah akak teringat terus Yatt cakap tu...jadi kebetulan Gbr almari nie dah ada dlm Album akak..jadi akak terus jer N3..., Tapi akak pun suka juga dgn Almari Yatt yg dapat dari Zulkis itu hari...itulah akak nak carijuga macam Yatt tu....tapi tau taunya dapat yg ini....nasib baik boleh tahan juga....apapun terima kasih yer laling....

K.GEE...> Salam kembali K.Gee...
Terima kasih yer K.Gee....sebetulnya biasa saja lah kak..tapi janji kita suka yer kak...., harap akak dah jumpa almari yg akak cakap itu hari.....sekali lagi terima kasih yer K.Gee...

MERPATI66....> Salam kembali Ida...
dah ada anak nie pun sangat sangat suka ...tapi kalau mak die pula yg dapat...tak tau lah nak simpan mana lah Cik Ida oii....dengan pondok kecil ku ini...he..he..apapun terima kasih yer Ida..ada masa nanti kita hunting sama2 lagi yer.....kali ini kena buat janji baik2 ...kita terjah rumah Fifi kat putra jaya tu yer......bilalah tu agaknya yer Ida...??

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin