SELAMAT DATANG.......

Senin, 26 April 2010

TUREENS & PINGGAN BUJUR KANGKUNG.........

Malam semua........sila layan dulu koleksi saya yg selanjutnya ini....lain kali baru kita cerita yer....., berhubung hari dah larut malam jadi saya mau minta diri dulu....., jadi kali ini cukup lah gambar yg bercerita......he..he......terima kasih & permisiiiii....

4 komentar:

Chempaqa mengatakan...

salam kak..waaaaaaaaaaaaa..
jeles jeles jeles..chemp x der 1 pon tureen kangkong..huuhuhuhuhu..stand tuh menambahkan lagi kejelesan ku..btw..tahniah..laju branak kangkong akak..cun2 plak tuh.. hip hip hooreyyyyyyyyyyy

Teratak Rohas mengatakan...

salam welly,
cantik sungguh pinggan bujur kangkung tu tersusun dr yg kecik hg yg besar. stand tu memikat kalbuku, kalau welly tak kisah stand tu beli dimana ya? boleh share ke? hehehe....anyway bravo utk welly, koleksimu mmg jagoan...:))

Welly mengatakan...

Salam kembali Cik adik Chemp....

Itulah dek oi..kangkung akak nie kena guna IUD....biar tak beranak lagi...tapi nak buat macam mana jodoh dah depan mata....jadi rembat jer....he..he..., kalau akak ada nampak Stand ini kad Lovely Lace atau mana mana tempat akak rembat untuk Chempaqa yer...., tq laling...

Welly mengatakan...

Salam kembali Rohas....

Terima kasih banyak2 yer Rohas....sentiasa luangkan masa singgah rumah maya saya nie....
Sebetulnya saya sendiri tak sadar..bahwa saya dah ada beberapa size pinggan bujur nie...& terus terang saya cakap saya tak pernah nampak sebelum ini...bahwa betapa banyaknya corak kangkung ni..walaupun kad rumah mak di kampung pakai pinggan makan kangkung....tapi memang tak sangka saya akan kolek kangkung sebanyak ini..he..he...
Dan mengenai Stand tu....dalam lebih kurang 1 ke 2 tahun lepas saya dapat beli dari LOVELY LACE...Coba Rohas tanya lagi...siapa tau ada lagi .... tak apa kalau saya nampak pun nanti saya info ke awak yer..macam cik adik Chempaqa juga...
Okey Rohas terima kasih yer.....

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin