SELAMAT DATANG.......

Minggu, 16 Mei 2010

TUREENS GERGASI KU (BUNGKUSAN KE-1)

Selamat malam semua....., malam ini saya cuba nak kongsi hasil hunting suami dari kampung kelahiran ku Indonesia, sebetulnya bukan suami yg pergi Hunting tapi adik2 saya di kampung yg kumpul & suami kebetulan selalu ber-ulang alik jadi sekalian suami tolong bawakan ... 
Dalam koleksi Tureens ku ...Tureens ini adalah yg paling besar & gemuk sekali itulah kali ini saya bagi tajuk TUREENS GERGASI.... (macam biasa ...kalau salah minta ma'af)
 
Waaaooow..ternyata orang dulu dulu pun suka kumpul barang dari Negara luar nie juga kan ....jadi inilah hasilnya .. walaupun di kampung ada juga Tureens dari England nie kan.... ?? jadi apalagi semakin seronoklah saya.....bertambah lagi Tureens2 yg setakat ini jadi pujaan koleksi ku juga...
 
Pada gambar diatas ini yaitu dua bag yg suami bawa khusus untuk isi semua benda kesukaan saya nie....jadi nanti kalau ada masa saya akan kongsi lagi apa yg ada dalam bag ini .....
baiklah rakan2 cukup dulu yer....sebetulnya di luar sana hujan dgn petir yg kuat tapi apa nak buat ...walapun ngeri ngeri sedap juga nie....tapi nak juga kongsi hasil hunting suami ku... jadi untuk suami & adik2 ku terima kasih banyak2 yer....karena kalian bertambah lagi koleksi Tureens ku ini....
Okey saya permisiii dulu......terima kasih semua.....

6 komentar:

rafidah mengatakan...

wahhhh..bagus kali tureen nya buk..kampung nya itu di mana ya di Indonesia sana?

Mat Gebu mengatakan...

salam kak well...
Jelessss nihh, hehehehe, kak well cepat lah bukak yang dalam bungkusan tu...tak tahan ni nak tengok...

Gee mengatakan...

salam welly,

tentu seronok kan, koleksi semakin bertambah. cantik tureen tu dan bila pulak nak buka bungkusan kat bawah tu?

Welly156@gmail.com mengatakan...

Salam rafidah....

Betul sekali Rafidah kampung kelahiran saya di Indonesia (Sumatera Selata/Palembang) makanya Tureesn ini hasil hunting dari sana...
Okey Rafidah tq yer...

Welly mengatakan...

Salam kemabli Cik adik matt....
jangan Jeless cik adik...sabaaarr....tiba masanya nanti akak buka bungkusan tu...tapi biasa saja lah....agaknya Tureens nie jer yg boleh tahaaannn ..yg lain tu..biasa2 sajaaa...he..he...tq yer Matt

Welly mengatakan...

Salam kembali K.Gee...

Betul tu kak...Koleksi bertambah memang seronok tapi bingung jer mana nak sorok...he..he..., betul tak K.Gee....apapun terima kasih banyak2 yer kak..ada masa nanti saya buka bungkusan tu untuk kkongsi dgn K.Gee & rakan2 semua.....

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin