SELAMAT DATANG.......

Minggu, 30 Agustus 2009

DAPUR LAGI, KALI INI DALAM DAPUR BASAH...

Salam hujung minggu rakan rakan semua, bukan kah ujung minggu atau tepat nya hari minggu nie adalah hari yang selalu kita tunggu2, dimana kita boleh berkumpul bersama keluarga & juga boleh shopping juga pergi hunting,tapi lain pula dengan saya pada hari minggu nie..tak pergi mana2, jer.. diam di rumah, maklum lah dengan suasana ramadhan nie & dengan keadaan cuaca yg tak menentu nie..jadi suami cakap kena diam di rumah jer lah.., apa nak buat ada mood tak ada mood kena masak juga lepas masak kebetulan mood keluar dikit, jadi kemas & ubah dikit2 kad dapur basah nie jadi inilah N3 saya kali ini..masih berada di dalam dapur...hanya kali ini bagian dapur basah jer..apa lagi layan jer yer...




Baiklah rakan rakan cukup dulu untuk N3 saya hari ini, biasanya saya akan cerita satu demi satu dari gbr yg saya N3. tapi berhubung dah ada panggilan dari dapur saya tu..sebab kena panaskan yang dalam priuk tu semua & kena bersiap siap balik ke dapur pula, jadi ..sorry lah kena terjah dapur pula..he..he..terima kasih semua& selamat berpuasa..
Eeee...sorry hampir lupa untuk rakan2 warga negara Malaysia selamat menyambut hari merdeka...MERDEKKKAAAA..!!

10 komentar:

shas mengatakan...

salam welly,selamat meneruskan ibadah puasa.cantik dapur tu,bestnya.

Gee mengatakan...

Salam Welly.

Cantik wet kitchen tu.........

♥Itajeff♥ @Something To Share mengatakan...

Salam...
cantik & kemas...saya suka!!
selamat berpuasa
Ita

shida-deco mengatakan...

Salam perkenalan Welly dapur you cantik tapi kalau you rajin catkan cabinet you warna hijau ala-ala english deco cat sendiri aje kos murah

Welly mengatakan...

Salam kembali Shas...

sama sama lah kita..semoga kita semua dapat meneruskan ibadah puasa ini sampai ke penghujungnya..ammmiiiinnn

Terima kasih juga shas untuk ucapan penyejuknya tu..saya harap suatu hari saya boleh tengok awak punya kitchen juga..he..he..

Welly mengatakan...

Salam kembali K.Gee...

Terima kasih karena sentiasa meluangkan masa untuk singgah ke rumah maya saya nie...

Welly mengatakan...

Salam kembali Ita,

Terima kasih Ita, dan selamat berpuasa juga yer Ita...tq karena sudi singgah rumah maya saya...

Welly mengatakan...

Salam kenal juga Shida...

Terima kasih sudi singgah rumah maya saya & terima kasih juga karena sudah bagi idea yang bagus untuk saya...nanti saya akan cuba pikirkan & kemudian biasa kena merujuk kepada atasan saya (suami lah)dulu he..he..

Celestina Marie mengatakan...

So nice to meet you. Love the pics of the kitchen. Just adorable and so many lovely treasures. You have a lovely blog and I enjoyed my visit. Thank you for following my blog and I have added the same here on yours. Have a nice week.
Best Regards, Celestina Marie

shima mengatakan...

hai welly, dapur basah pun kemas macam tak pernah basah je.. he he ;). welly memang rajin la

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin