SELAMAT DATANG.......

Senin, 09 November 2009

TEA-SET BUNGA ROSE JAPAN...




Selamat malam rakan2 ....apa khabar semua ...? saya harap rakan2 semua baik baik saja...begitu juga dgn saya ...hanya sempat sedikit stress... saja dalam beberapa hari ini sebab PC nie masuk hospital sekejap sebab kena petir itu hari..., aduuhh memang geram sekali kalau PC nie buat hal...sebab tak tau apa nak buat...? tapi sekarang dah lega dah sebab dah okey.., jadi bolehlah join balek dgn rakan2 semua.....
Baiklah rakan2 kita terus jer dgn N3 saya yang selanjutnya yaitu Teaset Rose...??
minta ma'af yer rakan2 sebab saya sendiri tak tau apa nama Rose nie..., itulah makanya saya jer cakap Rose japan...karena tertulis kad belakang Cawan, teko dll... Made in Japan jadi saya aja panggil Rose japan...., kalau salah minta ma'aflah yer...,
Baiklah rakan2 saya pikir cukup dulu untuk N3 saya kali ini....sebab suami nak guna PC..jadi ada masa baru saya cerita bagai mana tea-set nie boleh jatuh ke pangkuan saya ....,
terima kasihhh semua....permisiiiii....Posted by Picasa

6 komentar:

fitty's pinky rose cottage mengatakan...

salam kak welly..

congrats kak dpt set ni walau tak de piring.. still cantek.. saya ada dua teko ni dan few pinggan & piring.. hopefully saya dpt set cam kakak ni one find day :-)

keep hunting kak!

Mat Gebu mengatakan...

salam kak well...waaa, cantik dan bergaya kan set ni...suka teko alladin tu...

nor64 mengatakan...

salam welly, set roses jepun betul2 mengancam ...adusss..tumpang cuci mate je

Welly mengatakan...

Salam kembali Cik adik aziah...

Ohh..jadi Aziah pun ada teko nie yer..agak nya akak dah lupa dah..sebab akak pun tak pernah terlewat untuk lihat setiap N3 awak yg memang cantik2 belaka tu..he..he.. awak...he..he..makanya aka sendiri tak tau apa nama nya Rose nie..apapun tq yer dik...

Welly mengatakan...

Salam kembali Cik adik Matt...

Betul tu dik akak pun memang suka dgn set nie...kalau Matt tau di balik cerita set nie lagi Matt meleleh..he..he..
Okey Cik adik..lain kali kita sambung cerita kita nie yer....byeee...tq

atty's mengatakan...

canteknya lahai set nie..teruja sat..

Posting Komentar

Blog Widget by LinkWithin