SELAMAT DATANG.......

Rabu, 23 Desember 2009

BEKAS BUAH LAMA, TEKO PINK, TIN RADIO, & TIN BUKU....

Macam biasa....selama malam Rakan2 semua...jumpa lagi dlm N3 saya yg selanjunya....
Ini adalah bekas buah lama yang Makcik saya bagi masa balek kampung itu hari..., masa makcik saya cakap dia ada bekas buah lama & ada kerawang lagi nie...uuhhh suka sekali tak boleh tahan nak tengok ..tapi masa tu Makcik saya tu baru cakap jer jadi berhubung rumah makcik tu jauh dari rumah mak lebih kurang 3 jam gitu...jadi benda nie tak dapat lah bawa balek dgn saya sekali ..& kebetulan suami kena pergi lagi ke kampung jadi makcik titiplah ke suami tempat buah nie.....rupanya ini lah benda tu..untuk saya memang cantik sekali....jadi harap2 rakan2 pun suka juga tengok hadiah dari Makcik saya nie....he..he..

Pada gbr kad atas nie pula adalah teko belang Pink...tak tau apa nak cakap jadi saya namakan jer Teko Pink Belang..ini adalah hasil hunting adik saya kad kampung..sebab masa saya balek itu hari tak sempat nak hunting..asyik ada tamu jer..jadi pesanlah kad kedua orang adik saya nie...nasib baiklah dio orang tau apa mau kakak dia nie..jadi ini pun suami tolong angkut dari kampung...& cawan mini kecil tu hasil hunting dari Bonnie Amcorp mall beberapa bulan yg lepas..itu pun kecil2 cili api...walaupun kecil tapi sweet jer bunga dia...

Dan ini adalah Tin radio yang sebelum balek kampung itu hari sempat juga singgah marks & Spencer 1U...& inilah hasilnya..walaupun dia nie Tin saja tapi nampak macam radio lama betul kan..kalau saya tak cakap tentu tak perasaan ini adalah Tin...he..he..

Pada gambar paling bawah nie pun Tin juga sama2 juga dari Marks & Spencer....memang saya suka sekali apalagi letak di tempat buku yang rembat dari K.Cda...memang cantik sekali.....siapa lah nak puji tungku kalau tak kuali nie lah..he..he..
Baiklah rakan2 cukup dulu untuk N3 saya kali ini ....& untuk yg kesekian kalinya saya minta ma'af kalau saya nie lambat berbalas Chit Chat atau email ataupun Sms dari rakan2 ...& juga setiap kali saya masuk blog rakan2 tak sempat tinggalkan pesan di Chat Box...& juga saya pun selalu jer ingin mengucapkan banyak2 terima kasih karena rakan2 rakanlah yg selalu meriahkan rumah maya saya nie...siapa lah saya tampa kalian semua.....terima kasih...

7 komentar:

mama ju, mengatakan...

Hai Welly.Mamaju ni.Macam2lah welly ni,tertarik betul tgk koleksi tin tu,cantik betul.Welly tinggal kat mana?

rossana mengatakan...

salam welly....semua cantik2 koleksi dr kg tu...kt sana byk ke mende2 camni?akak suka sgt tgk teko tu....

Chempaqa mengatakan...

kak welly..
chemp sukalah tpt buah tuh..mcm comport kan?
nicelah..ade xtra ker?hihihi

Welly mengatakan...

Hai juga Mama ju.....syukurlah kalau Mama Ju tertarik dgn tin tu...saya tinggal kad bandar Sri damansara lah mama Ju....apapun tq yer..

Welly mengatakan...

Salam kembali K.Ross...kalau kita rajin cari mesti adalah kak..macam kad Msia juga..tapi orang kad kampung saya pun sekarang nie dah pandai2 lah kak...mereka pun kumpul juga...itulah dapat pun tak banyak juga....okey K.Ross terima kasih sebab meluangkan masa singgah blog saya nie....

Welly mengatakan...

Hai Cik adik Chempaqa..cantikkan tempat buah tu..tapi ade ini jer lah yg satu lagi tu tak ada lubang jadi sayang akak nak let go..., lain kali kalau ada 2 sama akak baru ler go..bedo'a jer lah yer cik adik..he...he...tq

nekdara purba mengatakan...

cantik nyer tin radio....

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin