SELAMAT DATANG.......

Minggu, 27 Desember 2009

BILIK ANAK DARA KECIL KU....





Selamat petang rakan2......saya harap semua happy2 saja dgn hasil hunting ujung minggu nie...syukurlah kalau macam tu...
Baiklan rakan2 N3 saya kali nie nak cuba kongsi pula bilik anak dara kecil ku yg ala kadar nya ini.......sebab semalam ada mood rajin dikit kemas bilik anak dara yg sebelum balik kampung itu hari semua curtain & cadar2 semua di cuci ..jadi semalamlah baru sempat kemas2 bagian bilik nie..maklum semua nya di buat sendiri he..he.........jadi ...apalagi layan jer yer....terima kasih....

13 komentar:

Gee mengatakan...

salam welly,

sweet dan cantik. sure anak dara welly suka akan suasana tersebut.

UMILIYA mengatakan...

salam..ermmmm comelnyerrrrrrrr..pndainyerr welly hias ermm mesti...anak suker dan gembira selalu

Salmi mengatakan...

salam welly, soft blue me suka..sejuk dan sangat cozy..:-)

Welly mengatakan...

Salam kemabli K.Gee...akak apa khabar...? harap akak baik2 aja yer kak...syukurlah kalau macam tu...., sebetulnya anak saya tu baru jer nak masuk darjah 1 kak, jadi die tu suke jer apa yg mak die bagi....he..he..tq yer kak..ada jodoh kita jumpa lagi yer...

Welly mengatakan...

Salam kembali Umiliya...tq karena sudi meluanglan masa singgah blog saya nie...
biasa aja tu..kalau lagi dtg mood rajin...semua akan nampak berseri tapi kalau tengah tak ada mood tu...uhhh...suram juga..he..he..tq yer.

Chempaqa mengatakan...

salam k.welly..wahhh..anak dara punya bilik cun bangat sih....walaaaaaaaa..

ibu emy efy eqy mengatakan...

bestnya welly.
akak memang suka concept bilik anak dara welly ni.
nampak sweet sangat.

Welly mengatakan...

Salam kemabli Salmi....
Betul tu...biarpun kainnye nie sebenarnya biasa jer tapi biru tu yg buat nampak sejukk jerkan..he..he..perasaan sendiri pula jadinye saya nie....apapun tq yer salmi...

Welly mengatakan...

salam kembali Cik adik Chempaqa...

Biasa aja lah cik adek oii...ade mood tu nampak kemaslah dikit..kalau mood lari...kusamlah semua..hu..hu...tq cik adik...

Welly mengatakan...

Syukurlah kalau akak suke ...sejuk hati saya ...& terima kasih untuk ibu emy...karena telah meluangkan masa jln2 cuci mata kad blog saya nie....tq

YUZIE AMIR mengatakan...

Ya Allah cantiknya bilik..
ni lah bilik idaman saya utk rumah baru

Welly mengatakan...

Salam Yuzie.....harap Yuzie dapat apa yg awak impikan...saya do'akan bahkan lebih cantik lagi yer...apapun tq yer Yuzie....jumpa lagi...

marsyifa mengatakan...

Salam Kak Welly,

Saya dah bayak kali visit your blog. Suke sangat tengok..x puas rase bile tengok all your collections. Hopefully one day.. saya dapat decorate umah saya macam umah kak welly.Bye.

Posting Komentar

Blog Widget by LinkWithin