SELAMAT DATANG.......

Rabu, 10 Maret 2010

ALMARI KU YG MASIH TERTUTUP......

Selamat petang semua ..... jumpa lagi dalam N3 saya yg selanjutnya...yaitu almari yg baru saja masuk dalam koleksi saya......saya sendiri pun tak tau apa jenis almari ini....jadi macam biasa layannnn....jer yer....


Baiklah rakan2 maya semua cukup dulu untuk N3 saya kali ini...., esok kalau waktu mengizinkan saya akak buka...almari saya ini...jadi macam biasa saya cakap & akan berulang kali saya cakap....harap rakan rakan tak jemu untuk singgah di rumah maya saya ini.....& juga untuk yg kesekian kalinya...terima kasih (itu saja yang mampu saya ucapkan) .... jumpa lagi.....byeee

5 komentar:

♥ItaJeff♥ @Something To Share mengatakan...

Salam Welly...
Cantik sgtlah almari tu..mcm stail almari dulu2 tp yg ini sudah diupgradekan jadi sedikit moden, tp masih nampak klasik lg...cantik! sy suka sgt :-)

Welly mengatakan...

Salam kembali Ita...

Terima kasih karena sudi meluangkan masa singgah rumah maya saya nie....

Memang betul ita cakap tu ... almari tu stail almari dulu2 ... itulah makanya saya pun kenan pula he..he...,
okey Ita...apapun tq yer....

puteri mengatakan...

salam welly. cantik sekali almari tu..warna dinding tu warna biru..jotun atau dulux? jika tak keberatan mohon beri sedikit maklumat tentang cat berkenaan..sedang dlm proses mencari cat sesuai nih. terima kasih.

Kedai mini antik mengatakan...

Salam kembali putri....

Oh..cat dinding tu saya pakai Jotun itu saja setakat ini maklumat nya sebab saya sdh cuba cari kode nya tapi tak jumpa lah..sorry yer putri....kalau dah jumpa nanti saya bagi tau...,
Oh jadi putri dlm proses cari idea lah nie...saya harap putri dapat apa yg di inginkan....yer...tq

Sorry putri saya bls melalui kedai mini antik saya tapi sama juga ...WELLY

azlina mengatakan...

memang cantik welly almari ini tidak terlalu besar saiznya memang sangat menarik terutama sekali di bahagian ats saya tak berpa jelas nampaknya samaada lukisan fa atau yg lain so sweet

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin