SELAMAT DATANG.......

Kamis, 11 Maret 2010

ALMARI ...& RA - FOTM





Selamat pagi rakan maya semua....saya harap semua baik2 saja bukan....& ceria selalu bersama keluarga di rumah.....
baiklah rakan2 sesuai dgn janji saya semalam jadi sekarang saya luangkan masa untuk buka apa isi kandungan dalam almari tersebut...., saya harap rakan2 tak kecewa sebab apa yg rakan2 bayang kan tu ternyata...biasa saja..yaitu FOTM dari RA ... yang sengaja saya masukkan dalam koleksi saya sebab ini ada makna tersendiri untuk orang2 yg saya sayangi sebab saya ambil FOTM ini menurut kelahiran anak2, suami & saya sendiri menurut bulan kelahiran masing2...., terus terang saya sangat suka sekali dgn corak bunganya yg menarik...., terutama anak2 saya ..waktu FOTM ini baru datang saya kasih tau kepada mereka bahwa ini adalah kepunyaan bulan kelahiran mereka masing2 ...., wah... mereka suka sekali jadi apa lagi ... rakan sila lanjutkan jamu mata di rumah maya saya nie sebab saya terpaksa minta diri dulu....karena tugas harian sudah menunggu ...permisiiii

5 komentar:

D'ClassicShoppe mengatakan...

welly mana dapat tempat gantung cawan dan piring tu?...suka..tapi tak pernah nampak org jual..

~Yatt~ mengatakan...

salam kak welly..
cantekkk sangat almari tu sis..sungguh padan dengan koleksi LOTM yg xlusive..syabas sis...amat bermakna LOTM akak tu dengan family kesayangan akak..

Welly mengatakan...

hai Khaty
Tempat gantung cawan tu...dulu saya beli dari kawan saya...tapi sekarang kalau khaty nak boleh order melalui English Vintage tu yaitu Mona UK..... okey khaty itu jer yer apapun tq ya khaty

Welly mengatakan...

Salam kembali Cik adik yatt...

Terima kasih cik adik....memang betul juga idea Yatt itu hari ... dari sekarang kena pilih salah satu barang untung di wariskan kepada orang2 tersayang nie....he...he...jadi nasib baiklah ada FOTM nie..jadi boleh lah akak siapkan satu2 untuk mereka yg sesuai dgn bulan kelahiran mereka...
Okey laling cukup dulu yer....sebetulnya kita 2 orang nie main kucing2-an yatt telp akak & akak pun telp Yatt...mungkin agaknya masa kita nie kurang sesuai kod...tak apa ada jodoh nanti kita chit chat yer....

麻辣鴨血Maggie mengatakan...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin