SELAMAT DATANG.......

Minggu, 07 Maret 2010

SET ROSE HITAM.....





Selamat petang semua....., macam biasa ..harap rakan2 baik2 saja...kalau begitu sama lah dengan saya.....aminnnn
N3 saya kali ini yaitu Set bunga rose hitam.... jadi apa lagi...sila layan jer..tak boleh nak cerita panjang ... sebab para si kecil ku dah N3 kad belakang nak main game pula..... jadi saya minta diri dulu ...tq

4 komentar:

Shariff64 mengatakan...

salam welly..Nice collection set bunga rose hitam..nampak elegan lah.Terutama teko tinggi cukup cantik,menarik & dan tertarik.

Welly mengatakan...

Salam klembali Shariff...

Betul tu..tak sangka pula kan dgn hanya main dua warna..cantik pula Rose nie..tapi sekejap lagi saya nak cari siapa yg mampu menjaga nya sebab sekejap lagi koleksi ini akan masuk dlm kedai mini saya..apapun tq yer Shariff...

Abdul Aziz mengatakan...

salam welly, lina suka tengok hasil2 deco welly yg sngt teliti.. :) hmm welly mungkin bole share ngan sy, utk set pinggan jenis ni welly guna oven tuk bakar ke (finishing)?? hrp welly sudi berkongsi yea.. tq

Welly mengatakan...

Salam kembali Lina....

Terima kasih kalau Lina suka tengok koleksi saya ...sejuk hati saya..he..he...
tapi saya tak pernah guna oven untuk bakar...
hanya menurut petua orang tua saya kalau pinggan nie (terutama pinggan hiasan) kalau nak tahan selepas cuci jemur pada matahari biar tahan lama & mengkilat jadi kalau saya lagi cuci koleksi saya saya akan buat cara ini....harap Lina faham maksud saya..& sebetulnya saya nie bukan arif sangat tentang penjagaan barang lama nie...hanya kebetulan jer..
Okey Lina sekali lagi terima kasih yer Lina...

Posting Komentar

Blog Widget by LinkWithin