SELAMAT DATANG.......

Kamis, 15 April 2010

PELITA CANTIK DARI LYNN MIDI....

Selamat malam semua......jumpa lagi dengan N3 saya yg selanjutnya yaitu PELITA CANTIK dari LYNN MIDI......
Rakan2 maya ...sebetulnya mata ku ini sudah tak boleh di ajak kompromi lagi...ngantuk teramat sangat....jadi untuk mengelakkan dari salah tulis jadi saya pikir cukup dulu yer.....sebetulnya banyak lagi nak kongsi cerita dari Pelita cantik ku ini....tapi apa nak buat..saya kena beredar dulu.....


Baiklah rakan2 ...saya cukupkan dulu yer.....macam biasa selamat mencuci mata harap tak bosan ..itu saja yg selalu saya harapkan....terima kasih & permisiiiiii...

6 komentar:

Salmi mengatakan...

Salaam welly,

pelita clear tu memang cantik, sal pun ada beli dengan lynn..tak sampai beberapa hari my doter terpecahkan..sayang sungguh..takde rezeki..:-)..malas dah nak membeli pelita lagi :-(

~Yatt~ mengatakan...

salam kak welly laling..
cantekk ler pelita tu kan akak..mmg berkenan saya tgk..walaupun pelita tu warna clear tapi design dia sungguh unik & ada kelasssss!!!..
pstttt..siannya kak salmi..hukhuk..kalau saya pun mesti sedih..sabar ye akak..ada rezeki kat mana2 rembat lagi yea..

Welly mengatakan...

Salam kembali Salmi.....

Duhh... kesian sekali saya baca riwayat pelita cantik salmi nie....tapi apa nak buat ...mak kata cik adik yatt tu..jodoh belum nyebelahi Salmi....saya harap lain kali dapat ganti yang lebih cantik lagi dari yg ini....he...he...tq yer Salmi....

Welly mengatakan...

Salam kembali Cik adik laling....

Betul tu yatt..pelita nie memang cantik....masa Lynn tayang kad blog dia tu..akak terus jatuh cinta ..langsung acara pinang meminang dgn Lynn....akhirnya nasib baik ada lagi harapan untuk akak ..Selain cantik ..harga yg Lynn bagi tu memang cantik....pokoknya semuanya cantikkk....he..he...tq Cik adik lagi2 tak bosan..meriahkan rumah maya akak nie.....

LYNNMIDI mengatakan...

salam welly ...tq yer welly saya jual..pelita tu memang cantik tapi bile ade kat rumah welly berganda-ganda cantik nyer heheheheh...sebab suasana rumah welly tu dah cantik so ape yg ade dalam tu pun sume cantik.....tq welly saya jual yer..

Welly mengatakan...

Salam kembali Lynn...

sama sama yer Lynn...., tapi Lynn kalau letak kad rumah Lynn pun cantik pelita nie juga....sebetulnya Lynn kita dua orang nie sape di kate sape ngate...he...he...sebab rumah Lynn pun pujaan saya juga...ada masa nanti memang teringin nak lepak di rumah Lynn...apapun terima kasih yer Lynn......

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin