SELAMAT DATANG.......

Kamis, 15 April 2010

TEKO & PIRING KANGKUNG....

Selamat malam semua.....karena pada malam hari jer saya sempat nak buat N3...jadi sesuai dengan masa di keluarkan N3.....pada malam hari jadi itulah kata2 awal yg selalu saya ucapkan..jadi jangan bosan ...sebab perkataan pun kena koleksi juga.....he...he....



Sebetulnya saya nie dah terjebak dengan si kangkung nie....dulu dah tutup mata rapat2 ..kononnya tak mau koleksi benda nie....sebab saya tau inilah yg akan saya alami....tambah & tambah lagi.....apalagi suami pun ikut suka juga dengan corak nie...sampai dia cakap.... jangan di jual tau benda nie...cantik sekali dengan bermacam2 corak jadi apalagi...seronoknya saya ada suport dari suuami tercinta...he...he...
baiklah rakan2 cukup dulu untuk si kangkung nie ..terima kasih....& permisi....

10 komentar:

Chempaqa mengatakan...

salam kak..
cunlah tempat letak platter tuh..i likeeeeee..keep hunting kak...cunnnnnnnnn

Gee mengatakan...

salam welly,

banyak betul koleksi bunga kangkung tu. welly ada berbagai saiz bagi setiap item pulak tu..itu sbb nya ia lagi menarik.

~Yatt~ mengatakan...

salam laling..
waduhhhh2 5 keturunan platter kangkung tu akak..hehe..saya pun rasanya belum cukup lengkap..masih ada yg rongak sana sini..hehe..
betul kata kak chemp..platter holder/stand tu cun bebenor..best kan kalau hubby sokong hobi kita..senang hidup..hehehe..syabass ye akak.. ;)

Shariff64 mengatakan...

salam welly..waduh bu..cantik bangat nie..,nicelah platter holder tu.Pandai bu welly menghiasnya. Tu yg suami nya sayang bangat..teruskan usaha.

merpati66 mengatakan...

salam welly..loooooooo rupanya teko lubang idung ada yang besar lagi ke? hehe kena cari jugak nie

Welly mengatakan...

Salam kembali Cik adik Chemp....

Tempat letak Plate tu...sebetulnya dulu akak beli untuk letak Tray...tapi tiba2 masa nak letak pinggan nie semua akak binggung nak letak kad mana ...nasib baik idea datang dari Stand besi nie......jangan jeles dik oii...cuba Chemp...cari kad Lovely Lace ..harap2 masih ada lagi sebab masa akak beli dah lebih kurang 1 thn lepas....okey cik adik.....tq

Welly mengatakan...

Salam kembali K.Gee...

Itulah akak dalam tak sedar banyak pula Size pinggan bujur si kangkung...& memang betul K.Gee cakap tu...itulah yg menarik tu....tq yer Kak...

Welly mengatakan...

Salam kembali Cik adik laling....

Ha..ha...gelak akak di buatnya...5 keturunan tu.., betul pula ...tak terpikir pun akak hal ini..
itulah pasal Stand pinggan tu akak dah cerita dgn cik adik Chemp kad atas tu....kalay Yatt pun minat cari kad Lovely Lace..harap2 ada lagi...,
Itulah yatt...set kangkung nie akak pun tak sangka hubby akak tu suka....he..he...tq yer Dik....

Welly mengatakan...

salam kembali Pak Syarif....

Aduuhh Pak Syarif...kebetulan saja dapat idea nie..kalau tak kesian para teko tu...tak ada kawan ..itulah cari punya cari dapat lah si Stand besi nie....jadi tak sangka kalau bapak & ibuk2 semua suka.....jadi happy lah saya....okeylah Pak syarif apapun terima kasih...karena terlalu sukanya keluarlah bahasa kampung ku..tu sudah panggil bapak & ibuk pula...he..he..maksudnya biar lebih akrab ..gitu...tq

Welly mengatakan...

Salam kembali Ibuuk Ida (merpati66)

Itulah Ida...saya sendiri pun terperanjat masa Ajmah bagi tau itu hari..langsung saya menjerit...naaakk lah Ajmah...., & sebetulnya yg dua lagi tu pun sizenya pun tak sama tau...jadi ketiga teko tu...size S,M,L tapi dlm gbr tu tak berapa nampak sangat..semalam masa N3 lupa pula nak cerita sebab dah ngantuk sangat2....
Okey ibukkk ..harap2 ibuk dapat si hidung besar nie dgn segera yer....makasih Ibukkk

Poskan Komentar

Blog Widget by LinkWithin